De inspiratie van
Max Boeckhorst (1951)

 

Mensen, teams en organisaties vormen de hoofdbestanddelen van het professionele leven van Max Boeckhorst. Hij heeft zich uitvoerig verdiept in de theorie rond het functioneren van mensen en organisaties. Daarnaast deed hij in zijn loopbaan een brede professionele ervaring op met talloze vraagstukken rond organisaties en mensen. Zo was hij hoofd van een school en hoofd personeelszaken bij een facilitair bedrijf.

Bij een grote financiƫle instelling vervulde hij verschillende management- en leidinggevende functies, onder meer als hoofd programmabureau fusie ABN en Amro, directeur Particulieren, directeur Huisvesting, begeleider, trainer, coach en supervisor van high potentials en als manager van een regionaal mobiliteitscentrum.

Het motiveren en ontwikkelen van zijn medewerkers met een sterk beroep op hun eigen verantwoordelijkheid, het ontwikkelen van leiderschap, het zorgen voor samenwerking en teamgeest, dit alles was in al deze functies de sleutel tot zijn succes. Mensen waarderen in Max Boeckhorst vooral zijn kleurrijke stijl: serieus en zakelijk, maar ook speels en confronterend, energiek en humoristisch.

 

Wilt u Max rechtstreeks bereiken dan kan dat op nummer: 06 546 113 77.

pr. Beatrixlaan 10, 1381 AH Weesp, tel. 0294-419278, info@inxrease.nl